SMOKA har stor ekspertise med sikkerhedsrådgivning for virksomheder, kommuner og andre, som arbejder med affaldshåndtering.

Vi har mere end 40 års erfaring med håndtering af farligt affald

Fokus på den saglige og kompetente sikkerhedsrådgivning

Vi rådgiver om håndtering af alle typer farligt affald og farligt gods, og det gælder alt fra affaldshåndtering til miljørigtig bortskaffelse af det farlige affald.

Vores ekspertise er inden for beredskabssituationer, daglige afhentninger og transport af gods, herunder af kemikalieaffald. Vi tilbyder også kurser i håndtering af farligt affald.

Vi sætter altid kunden i centrum i vores sikkerhedsrådgivning. Vi sætter os grundigt ind i kundens behov, således vi kan levere en saglig og kompetent vejledning.

Vores viden bygger på et solidt erfaringsgrundlag. Dertil kommer, vi løbende bliver opdateret inden for håndtering af farligt og kemisk affald.

Vi er kvalitets-, miljø-, og arbejdsmiljøcertificeret, og vi arbejder i henhold til ADR-reglerne samt alle øvrige regler og love. Det er din tryghed for en korrekt rådgivning i forhold til miljø og sikkerhed.

Kontakt os for at høre mere om rådgivningsløsninger

Du er velkommen til at høre mere om vores kompetencer og arbejdsområder, og vi kommer gerne ud til en snak om, hvad vi tilbyder. Derpå kan vi sende et uforpligtende tilbud på den ønskede rådgivningsløsning.

Du kan ringe til os på telefon: 33 22 32 37 for at aftale det nærmere forløb. Du kan også skrive til os på e-mail: smoka@smoka.dk.